Tuottavaa tietoa

Senso Audit -projekteissa analysoidaan yrityksesi tietotarpeet ja -lähteet. Päivitetty tutkimusarkkitehtuuri on aikaan sopiva kokonaiskuvaus ja toimintatapa, jossa on mukana hyväksi koettuja vanhoja, mutta myös uusia menetelmiä, työkaluja ja mittareita.

Mietitty tutkimusarkkitehtuuri pitää huolen, että yrityksesi tietoinvestoinnit tuottavat tulosta.

Lue lisää

Taattua toimivuutta

Auditoinnin avulla takaamme, että jatkossa käytössäsi on hyödyllistä tietoa.

Ikonikuvitus

Saat relevanttia tietoa oikeista asioista. Ylin johto tarvitsee eri tietoa kuin operatiivinen ja kehitystyötä tukee toisenlainen tieto kuin arjen johtamista. Tietoaukot paikataan, turhat tutkimukset ja tietolähteet karsitaan.

Ikonikuvitus

Tietoa on helppo ymmärtää ja käsitellä. Tieto saadaan helposti omaksuttavassa muodossa ja etukäteen on mietitty miten tuloksia hyödynnetään. Tieto muuttuu toimenpiteiksi.

Ikonikuvitus

Tieto on käytettävissäsi oikeaan aikaan. Asiakaskokemuksen voi pelastaa välitön reagointi juuri annettuun palautteeseen, laajemmat tutkimukset kannattaa ajoittaa raportoitavaksi ennen suuria päätöksiä.

Ikonikuvitus

Tieto saadaan käyttöön kustannustehokkaasti. Fiksu kokonaisuus karsii päällekkäisyydet sekä turhat tai liian järeät tutkimukset. Aikaa säästyy kun tulokset tulevat selkeässä muodossa valmiiksi analysoituna.

Auditointi käytännössä

Tarkista tästä, hyötyisitkö auditoinnista
Tietolähteet-kaavio 2 Tietolähteet-kaavio 1
Tarkista tästä, hyötyisitkö auditoinnista