Kokonais­valtaista asiakas­ymmärrystä

Tutkimuksiemme keskiössä on asiakas ja asiakkaan ymmärtäminen, oli kyse sitten nykyisistä, potentiaalisista tai menetetyistä asiakkaista.

Tuotamme yrityksellesi oivalluksia nykyisistä ja tulevista asiakkaistasi. Oikein tutkittu ja analysoitu tieto on olennaisessa asemassa yrityksen toimintaa kehitettäessä.

Lue lisää

​Tutkimuksia monipuolisiin tarpeisiin

Olipa asiakkaasi sitten yksityishenkilö tai yritys, Suomessa tai Euroopassa, löydämme varmasti tietotarpeitasi vastaavan tutkimusratkaisun.

Voimme kartoittaa esimerkiksi asiakkaidesi kokemuksia, heidän hakemiaan hyötyjä, ostamisen drivereita ja esteitä, kilpailutilannetta tai brändiä. Hallitsemme niin kvantitatiiviset kuin kvalitatiiviset tutkimusmenetelmät. Toteutamme niin jatkuvia, syklisiä kuin ad hoc –tutkimuksia äkillisiin tarpeisiin.

Joustavien tutkimus- ja raportointimenetelmien avulla pystymme tehokkaasti tuottamaan tarpeitasi vastaavat raportit ja analyysit. Ytimekkäistä ja selkeistä, yrityksellesi räätälöidyistä raporteistamme löydät tutkimuksen havainnot valmiiksi analysoituna.

tutkimusarkkitehtuuri-kuvitus
Referenssin logo

"Senso toteutti meille sujuvan nettipohjaisen asiakastyytyväisyystutkimuksen konsernin eri kielillä ja nopean analyysin asiakastutkimuksen tuloksista eri tasoille. Meille oli erityisen tärkeää asiakastutkimuksen tulosten raportointi selkeästi eri yksiköille, jotta ne pystyivät suunnittelemaan oikeita ja kohdennettuja korjaavia toimenpiteitä."

Franciska Janzon
SVP
Markkinointi ja viestintä
Ramirent Oyj

Referenssin logo

"Olemme kehittäneet vuodesta 2012 asti Senson kanssa uniikkien ravintolabrändiemme kilpailuetutekijöitä sekä asiakastyytyväisyyttä kokonaisvaltaisesti. Mukana on alusta asti ollut vahvasti halu oppia tuntemaan yhä paremmin meillä asioivat asiakkaat ja heidän arvostuksensa kohteet.

Senson selkeät toimipaikkakohtaiset analyysit ja tutkimusten konseptikohtaiset tarkennukset ovat auttaneet kehittämiskohteiden määrittelyssä. Senson avustuksella olemme parantaneet asiakastyytyväisyyttämme ja asiakkaidemme suositteluhalukkuutta merkittävästi ja tutkimus on laajentunut koskemaan yhä useampia ravintoloita, mikä kertoo siitä, että olemme kokeneet tutkimuksesta saadun hyödyn toimintamme kehittämisessä merkittäväksi."

Sini Savusalo
laatu- ja koulutusvastaava
HOK-Elanto ravintolaliiketoiminta Oy

Valmiita ratkaisuja täsmätarpeisiin

Kehuttuja tutkimusratkaisujamme:

Senso DeepDive Senso Brand Senso Lost & Found Senso Radar
Tuotteen ikonikuvitus

Senso DeepDive

Kattava tutkimuskokonaisuus asiakkaiden tarpeista, ostamisen vauhdittajista ja esteistä, käyttäytymisestä ja kokemuksista. Soveltuvien kvantitatiivisten ja kvalitatiivisten menetelmien avulla luodaan kattava kokonaiskuva yrityksesi asiakkaista.

Tuotteen ikonikuvitus

Senso Brand

Erityisesti B2B-yrityksille suunnattu Senso Brand kertoo yrityksesi markkinakelpoisuudesta. Normaalia bränditutkimusta kattavampi paketti lähtee yritysasiakkaan tarpeista, pureutuu oston vaiheisiin ja paljastaa yrityksesi vahvuudet ja heikkoudet kaupanteossa.

Tuotteen ikonikuvitus

Senso Lost & Found

Varmista, että tulevat projektit tai myyntitrendit eivät mene sivu suun. Miksi kauppa kävi tai ei käynyt? Suurempiin projekteihin suunniteltu jatkuva tutkimuspaketti paljastaa myynnin vahvuudet ja kipukohdat.

Tuotteen ikonikuvitus

Senso Radar

Minkälaisena yrityksesi näyttäytyy kohderyhmille sähköisissä kanavissa? Radar analysoi viestinnän kohderyhmiä, aktiivisuutta ja sisältöä - sinun ja valikoitujen kilpailijoiden.